LOG IND

 

 

 Velkommen til Nordsjællands Sinfonias hjemmeside.

Lyt til NSSI fra tidligere koncerter

Nordsjællands Sinfonia er et dynamisk og udadvendt amatørsymfoniorkester, der gerne vil udfordres med invitationer til at spille koncerter i såvel København som rundt i Nordsjælland.

Orkestret er med sine p.t. 45 spilleklare medlemmer et af landets største amatørorkestre!
Orkestret er i sin nuværende form en vellykket fusion mellem to veletablerede orkestre: Københavns Sinfonia (stiftet 1983) og Nordsjællands Symfoniorkester, der har rødder tilbage til 1941. Det er lykkedes os, at etablere et virkelig godt musikforum med ugentlige prøveaftener og hjemsted på Allerød Musikskole, Lyngevej 198, 3450 Allerød.

Orkestret spiller et meget varieret repertoire fra barokken til det 20. århundrede, hvor vi kan præsentere os i såvel stor symfonisk sammenhæng som i mindre grupper. Med stort engagement - og en stor aldersspredning - oplever vi alle glæden ved at udøve klassisk musik sammen med andre amatører. Og sideløbende med det, vil vi også gerne glæde andre med musikken.

Orkestret har i de sidste årtier spillet koncerter i Østrig, Frankrig, Italien, England, Estland, Letland, Spanien, Tjekkiet, Polen, Tyskland, Rumænien, Slovenien, Irland og Island.

Kom til vore koncerter – og følg med i orkestrets liv og aktiviteter på www.nssi.dk.